då kör vi!

29 Oktober, KL. 19:48
Natur 68 kommentarer
tjollahopp i lingonskogen.
har ju nt bloggat pga det är nationella här i lilla karlshamn [och då menar jag hoppning.] så är där hela dagarna och hjälper till och är skötare åt emma och hennes hästar (: [emma behöver nog ingen skötare men hennes hästar om ni förstår.. försöker vara lite rolig här oxå! hahaha ha] så kmr vara lite oaktiv i min oxå och på måndag o tisdag oxå haha (; för då är det islandsridläger på måndag och på tisdag ullared! (y)
slänger in en bunt bilder så ni kan glo! elr två st..
fina? (a) nej.


togs för 20 år sen elr ngt! egentligen för typ 2-3 veckor sen.

/ i i d z. NI ÄGER! ♥

jag suger really badly,

26 Oktober, KL. 22:07
What matters 35 kommentarer
jag kmr o jag går, så kan man typ beskriva min bloggning haha ha (;
men typ ena dan vill jag blogga hur mkt som helst, andra spela sims3 hela dan, tredje inte göra någonting, fjärde fota heeeeeela tiden, femte bara sitta vid howrse hela tiden. det ändras hela tiden! jag kände bara sen när skolan började att jag varken ville, orkade elr hann med att blogga, men jag vill ju ändå nt svika er mina käraste läsare!
har fått massa kommentarer om "har du slutat bloggat? nej! :(" "kom tillbaka nu!" osvosv. och det värmer verkligen skeeeeeeeeetamkt! ♥ men ibland har man varken tid elr ork att göra det..
vill ni att jag ska börja blogga igen? isf behöver jag ert stöd! vad ska jag blogga om? och peppningpeppning äre som gäller!
sen kmr jag nog nt blogga miljoner inlägg om dagen utan jag tar det jag har tid och ork för, kmr iaf försöka svara på alla kommentarer hela tiden o vara aktiv m.m (: somsakt har jag skolan [rätt så mkt prov o skit nu] hästen och mitt liv, så ja (; sen på höstlovet kmr nog uppdateringen vara på typ 2% för är typ i stallet helaaaaaaaaaaa tiden!
måndag; islandsridläger med nina ♥
tisdag; ullared med ida ♥
onsdag; rida jacken och rida race med nina ♥
torsdag; rida jacken och rida race med nina ♥ spökkväll på janneberg.
fredag; vaknar på janneberg [sova över]
lördag; typ ledigt haha (; tagga till söndag oxå.
söndag; T Ä V L A! men jacken! ♥
så ni ser min uppdatering där, kmr typ dö sen på måndagen när skolan börjar elr nått..
shiiit va lång text det blev! slänger in en bild iaf, hihi, pussokramogodnattbästa! ♥


Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar frukostar, Apple, tv-serier, nutella och att vara kreativ. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

Kontakt: idanilssonphoto@hotmail.com

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!